nieuws

Stutterheim stapt naar de rechter

Café

De veelzijdige horecaondernemer Duncan Stutterheim wil geld zien van radio-ondernemers Lex Harding en Ruud Hendriks. Harding en Hendriks kochten het radiostation Slam!FM van Stutterheim. Volgens Stutterheim heeft het radioduo een flinke betalingsachterstand.

Stutterheim stapt naar de rechter

Dat meldt De Telegraaf. Volgens Dance-onderneming ID&T, waar Stutterheim eigenaar van is, weigeren Harding en Hendriks 2,5 miljoen euro te betalen voor het restant van 33 procent van de aandelen in Slam!FM. Bij de deal afgelopen december kwamen de partijen de restantbetaling overeen. Totaal is er 4 miljoen euro gemoeid bij de overeenkomst.

Harding en Hendriks op hun beurt voelen zich belazerd door Stutterheim. Dit omdat enkele weken geleden het veelbelovende radiostation al bijna failliet ging. Maandag werd het kortgeding behandeld wat was aangespannen door Stutterheim. De dance-ondernemer probeert via deze weg het restantbedrag te krijgen.

Reageer op dit artikel