nieuws

Subway komt met koffieconcept

Café

Broodjesformule Subway begint een eigen koffieformule, Subway Café. De eerste vestiging opent binnenkort in Washington.

Subway komt met koffieconcept

Het is een experiment, en Subway wil voorlopig vijf vestigingen van het koffieconcept openen. Als die vestigingen zich bewijzen, wordt de formule verder uitgerold over de VS. Of de formule ook de grenzen of de oceaan oversteekt, is nog niet bekend.

In de Subway Cafés zijn naast het reguliere aanbod van broodjes verschillende koffiespecialiteiten verkrijgbaar. Ook zitten er andere brood- en deegproducten en ijs in het assortiment, meldt Franzine+.

Eerder begon concurrent McDonald’s al met een speciaal koffieconcept, allemaal in navolging van het succes van koffiepionier Starbucks.

Meer berichten over Subway:

Reageer op dit artikel