nieuws

Supporterscafé Willem II geopend

Café

Het nieuwe supporterscafé van voetbalclub Willem II in Tilburg, café d’n Beitel, is geopend. Het café wordt geëxploiteerd door de Bonheur Horeca Groep. Huisbrouwer is het supporterscafé is Jupiler.

Supporterscafé Willem II geopend

Voormalig Willem II-topspeler John Feskens opende zaterdag 23 augustus het café door met ene geplaatste vrije trap een toren Juliper-kratten voor de ingang van het café omver te schieten.

Het supporterscafé wordt geëxploiteerd door Bonheur Horeca Groep en het interieur is ontworpen door bierbrouwer Jupiler. Het café is primair bestemd voor de supporters, maar is ook te reserveren voor zakelijke en particuliere festiviteiten.

John Feskens zegt het een bijzondere eer te vinden dat het café naar hem is vernoemd. ‘En niet zomaar een café, maar een prachtig onderkomen dat echte voetbalsfeer uitademt met bijvoorbeeld levensgrote afbeeldingen van hoogtepunten uit de clubhistorie van Willem II’.

Reageer op dit artikel