nieuws

Swinkels van Bavaria is Master Entrepreneur

Café

Jan Renier Swinkels van Bavaria is zaterdagavond benoemd tot Master Entrepeneur of the Year. De titel wordt toegekend door advies- en accountantfirma Ernst & Young. De awards werden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt.

Swinkels van Bavaria is Master Entrepreneur

De jury, onder leiding van Jacques Schraven, oud-voorzitter van VNO-NCW, kende directielid Swinkels de mastertitel toe ,,omdat hij zich heeft onderscheiden door het nemen en doorvoeren van beslissingen tegen de tradities in om klaar te staan voor een duurzaam businessmodel voor de toekomst. Inmiddels heeft dit geleid tot bewezen resultaten.’’

De jury prees hem bovendien om zijn hoogstaande ondernemerscapaciteiten. Thijs van den Heuvel van Olympic Food Group en Daan Dohmen van Focus Cura Zorginnovatie werden gekozen tot Ernst & Young Accelerating en Emerging Entrepreneur Of The Year.

Reageer op dit artikel