nieuws

Terras Academy gepresenteerd bij Terras2.0 Event

Café

De Terras Academy is een kenniscentrum voor horecaondernemers die meer willen halen uit hun terras. Het initiatief van Lipton Ice Tea werd maandag 21 maart, op de dag waarop de lente begon, voor het eerst echt onder de aandacht gebracht tijdens het Terras2.0 Event.

Terras Academy gepresenteerd bij Terras2.0 Event

De Lipton Ice Tea Terras Academy, zoals het initiatief voluit heet, bestaat grofweg uit drie onderdelen; het is een kenniscentrum, biedt een onafhankelijke terrasscreeing en geeft de mogelijkheid tot personeelstrainingen.

Ambassadeurs van de terrasschool zijn Gert Bonen van De Boterlap in Harderwijk en Laetitia en Dick van Ostaden van Boshuys Hermitage in Oisterwijk. Beiden hebben de eerste plaats in de Terras Top-100 bereikt. De Boterlap in 2009 en Boshuys Hermitage vorig jaar.’

» Bekijk hier een fotoreportage van het Terras2.0 Event

Meer nieuwsberichten over het Event:

Reageer op dit artikel