nieuws

Terras broedplaats voor geweld

Café

Terrassen zijn de afgelopen week op meerdere plaatsen in Nederland en België het toneel geweest van gewelddadigheden. In Groningen, Leersum en Geel (B) deden zich incidenten voor waarbij gewonden vielen.

Terras broedplaats voor geweld

Voor de ogen van terrasbezoekers in Groningen deed zich dinsdag een schietpartij voor. Het slachtoffer is met schotwonden in zijn been opgenomen in het ziekenhuis. De schietpartij vond rond 17.00 uur plaats in de Padangstraat.

In Leersum heeft de politie op zaterdagavond een 24-jarige man aangehouden op verdenking van het steken met een mes. De steekpartij vond plaats op het terras van een horecagelegenheid. De politie stelt een nader onderzoek in.

In het Belgische Geel is een 36-jarige man ingereden op het terras van een Ierse Pub. Hij verwondde daarbij twee meisjes. De man verklaarde dat hij gefrustreerd was en de pik had op alle vrouwen. Hij had nog nooit een serieuze relatie gehad.

Reageer op dit artikel