nieuws

Tiende vestiging Doppio Espresso

Café

Het van oorsprong Groningse Doppio Espresso opende vorige week haar tiende vestiging, in Gouda. Daarmee komt het aantal nieuw geopende vestigingen in 2011 al op vier. Later dit jaar volgen nog openingen in Leiden en Leeuwarden.

Tiende vestiging Doppio Espresso

Doppio Espresso startte in 2007 aan de Groningse Brugstraat. Het winnen van de AD koffietest in 2008 gaf de jonge keten een vliegende start, waarna in 2009 en 2010 vijf vestigingen bijkwamen. In 2010 won Doppio de Jonge Ondernemersprijs van het Noorden.

Eigenaren Peter van Eijl en Jonathan Teoh willen de komende twee jaar doorgroeien naar twintig vestigingen in Nederland, een ambitie die ze al in 2008 uitspraken. Momenteel wordt er gezocht naar locaties in Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht en Noord- en Zuidholland.

Doppio werkt op basis van franchise en heeft haar eigen opleidingscentrum in Joure.

Meer over Doppio:

Reageer op dit artikel