nieuws

Tiësto promoot Holland

Café

Met een vier uur durende dj-set in de nieuwe bagagehal van Schiphol heeft Tiësto onlangs het themajaar Dans & Muziek kracht bij gezet. Het themajaar is een idee van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC).

Tiësto promoot Holland

Erik van Dijk verantwoordelijk voor de Internationale evenementen en themajaren bij het NBTC: ‘Tiësto is één van de grote namen die het subthema Dance & Clubbing internationaal goed vertegenwoordigen. We zijn erg blij met de internationale aandacht die het themajaar verdient.’

Bij het optreden op de nationale luchthaven – voor Tiësto ook de aftrap van zijn nieuwe wereldtournee Elements of Life – waren journalisten aanwezig uit vijf verschillende landen. Dans & Muziek bestaat uit vier subthema’s: Dance & Clubbing, Moderne muziek, Klassieke muziek en Moderne en Klassieke dans. De website www.dansenmuziek.nl bevat voor elk van de genoemde subthema’s een selectie van activiteiten die in 2007 plaatsvinden. De site is ook te vinden onder www.danceandmusic2007.com.

Zie ook:
» Tiësto stunt drie keer in Gelredome

Reageer op dit artikel