nieuws

Tiësto stunt drie keer in Gelredome

Café

Tiësto keert terug in Gelredome. De dj/wereldster uit Breda geeft maar liefst drie spectaculaire concerten in het Arnhemse stadion. Tiësto vierde in Gelredome al triomfen in 2003 en 2004.

Tiësto stunt drie keer in Gelredome

Tiësto gaat drie keer stunten in Gelredome. Op 31 mei en 1 en 2 juni geeft hij in het kader van zijn Elements of Life World Tour shows die hun weerga niet kennen, belooft zijn management. Van 21.00 uur tot zes uur in de ochtend wordt de dj/wereldster begeleid door diverse live-acts en zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, licht en geluid te zien.

Luxe eten en drinken
De voorverkoop van deze, ook bij horecapersoneel zeer populaire, shows start zaterdag 24 maart. Kaarten kosten ruim 60 euro per stuk. Ook zijn er VIP arrangementen te koop inclusief luxe eten & drinken à € 195,25. Tiësto, in het echte leven Tijs Verwest, wil volgens zijn management ‘hiermee nog meer het vooruitstrevende karakter en de hoge kwailiteit van zijn shows benadrukken’.

Reageer op dit artikel