nieuws

Toegangsstop horeca ter discussie

Café

De verkiezingsuitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Hoorn bieden wellicht uitkomst voor de lokale horeca. De VVD – groot tegenstander van de toegangsstop om 24.00 uur – is in Hoorn verkozen tot de grootste partij.

Toegangsstop horeca ter discussie

‘Ik hoop dat de VVD zich aan zijn woord houdt en de kroegen zo snel mogelijk weer toegankelijk maakt tot twee uur,’ aldus een horecaganger en kiezer uit Hoorn. ‘Ze zijn elke zaterdag langs geweest om stemmen te werven, en we hebben hier in de kroeg ook werk van gemaakt, nu jullie VVD.’ Dit zegt hij op de website van HoornGids.

Burgemeester van Veldhuizen (D66) is er nog niet zeker van dat de huidige horecatijden worden aangepast: ‘We zullen zien of de horecatijden van tafel gaan, ik weet het nog niet zo.’

Reageer op dit artikel