nieuws

Ton Poppes eerste keus voor KHN Amsterdam

Café

Ton Poppes volgt zo goed als zeker Paul Hermanides op als voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afdeling Amsterdam. De eigenaar van de bekende Amsterdamse discotheek De Escape is voorlopig de enige kandidaat.

Ton Poppes eerste keus voor KHN Amsterdam

Poppes is middels in een nieuwsbrief voorgesteld aan de leden van KHN afdeling Amsterdam als kandidaat om voorzitter te worden. Op 10 februari vindt er een algemene ledenvergadering plaats waarbij zijn voordracht naar alle waarschijnlijkheid wordt bekrachtigd.

Ton Poppes wordt dan benoemd voor een periode van drie jaar. Hij volgt Paul Hermanides op die in november 2009 vertrok. Hermanides was vijf jaar voorzitter, maar maakte zijn laatste termijn niet vol. Totaal vervulde de eigenaar van de Amsterdam Village Company meer dan tien jaar een bestuursfunctie voor KHN in Amsterdam.

Reageer op dit artikel