nieuws

Topcafé Anno 1890 krijgt bedelmail

Café

Café Top 100 bedrijf (5) en voormalig Café van het Jaar ‘Anno 1890’ aan de Amstelveenseweg in Amsterdam heeft een mail gekregen waarin de kroegbaas schaamteloos om geld wordt gevraagd. De reden: het café staat toch in de Top 100!

Topcafé Anno 1890 krijgt bedelmail

Café eigenaar Joop Bohlmeijer: ‘Er is blijkbaar iemand die denkt dat als je in de Café Top 100 staat je geld teveel hebt, en dit zomaar kunt schenken aan iemand die niet met geld kan omgaan.’ Zo laat hij Missethoreca.nl weten.

De schrijver van de mail heeft een schuld van 25.000 euro en verzoekt Joop Bohlmeijer van Anno 1890 te helpen deze schuld af te lossen. ‘Ik werk en ben aan het afbetalen. Maar de aanmaningen gaan sneller dan ik kan betalen.

Wat vraag ik van u? Een kleine schenking, al is het maar 1 euro! Alle kleine beetjes maken misschien dat ik het red om het bedrag bij elkaar te krijgen. Zou u willen overwegen om mij te helpen?’

Bohlmeijer gaat niet op de bedelmail in.

Reageer op dit artikel