nieuws

Topjudoka ideale Grolsch-drinkmaat

Café

Zangeres Ilse de Lange en judoka Dennis van der Geest zijn de meest ideale personen om een Grolsch-biertje mee te drinken. Dat blijkt uit een online onderzoek van de bierbrouwer uit Enschede.

Topjudoka ideale Grolsch-drinkmaat

Ilse de Lange werd gekozen als ideale drinkpartner omdat ze ‘een vrouw met pit’ is en ‘een gezonde dosis Hollandse nuchterheid’ bezit, zo meldt EVMI.nl. Dennis van der Geest, in de horeca regelmatig actief als dj, wordt door de Grolsch-drinkers gezien als ‘iemand die past bij de nieuwe fles’.

Katja

Grolsch hield het onderzoek naar aanleiding van de introductie van de nieuwe Groslch-fles. Andere BN’ers die goed scoorden in het webonderzoek zijn Normaal-zanger Bennie Jolink, actrice Katja Schuurman en presentator Chris Zegers.

Nieuw krat

Commercieel directeur Hendrik-Jan de Mari van Grolsch overhandigde het nieuwe krat als eerst aan Ilse de Lange en Dennis van der Geest. Dat gebeurde op de brouwerij in Enschede.

Reageer op dit artikel