Topjury bepaalt definitieve ranglijst

Topjury bepaalt definitieve ranglijst

Zonder terras geen De Boterlap', zo luidt de conclusie van de vierkoppige hoofdjury. Ze bezocht de bedrijven die als beste uit de mystery guest-bezoeken naar voren kwamen.

De onafhankelijke jury sprak uitgebreid met de ondernemers en heeft zich laten rondleiden in de bedrijven. Er is gesproken over personeelsbeleid, de aanpak van gastvrijheid, duurzaamheid, omgaan met lastige klanten, optimaal inroosteren en werving en training. En er is gekeken naar de uitstraling van het terras, de dranken- en menukaart en de routing.

De jury bestaat uit Wim Dupont, directeur-eigenaar van Verpoorten & partner, makelaardij, ontwikkeling, onderzoek en advies voor de internationale hotellerie en vakantieparken. Thomas Kascha, directeur-eigenaar van AQ Services uit Den Haag, het onderzoeksbureau dat alle mystery visits voor de Terras Top-100 heeft uitgevoerd. De jury werd gecompleteerd door Peter Garstenveld, hoofdredacteur van Misset Horeca en Freekje Mollenhof, journalist in opleiding, maar vooral ook ervaren terrasmedewerker.

» Bekijk hier de complete Terras Top-100

» Bestel hier een exemplaar van de Terras Top-100

Lees hier meer nieuws over de Terras Top-100:

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.