nieuws

Topjury bepaalt definitieve ranglijst

Café

Zonder terras geen De Boterlap’, zo luidt de conclusie van de vierkoppige hoofdjury. Ze bezocht de bedrijven die als beste uit de mystery guest-bezoeken naar voren kwamen.

Topjury bepaalt definitieve ranglijst

De onafhankelijke jury sprak uitgebreid met de ondernemers en heeft zich laten rondleiden in de bedrijven. Er is gesproken over personeelsbeleid, de aanpak van gastvrijheid, duurzaamheid, omgaan met lastige klanten, optimaal inroosteren en werving en training. En er is gekeken naar de uitstraling van het terras, de dranken- en menukaart en de routing.

De jury bestaat uit Wim Dupont, directeur-eigenaar van Verpoorten & partner, makelaardij, ontwikkeling, onderzoek en advies voor de internationale hotellerie en vakantieparken. Thomas Kascha, directeur-eigenaar van AQ Services uit Den Haag, het onderzoeksbureau dat alle mystery visits voor de Terras Top-100 heeft uitgevoerd. De jury werd gecompleteerd door Peter Garstenveld, hoofdredacteur van Misset Horeca en Freekje Mollenhof, journalist in opleiding, maar vooral ook ervaren terrasmedewerker.

» Bekijk hier de complete Terras Top-100

» Bestel hier een exemplaar van de Terras Top-100

Lees hier meer nieuws over de Terras Top-100:

Reageer op dit artikel