nieuws

Topkok Ramsay wordt kroegbaas

Café

Gordon Ramsay wil een pubketen beginnen. De befaamde Britse topkok wil binnen afziende bare tijd een keten van plattelandpubs starten. De vloekkok houdt wel zijn restaurants aan.

Topkok Ramsay wordt kroegbaas

Dat meldt chief executive officer Chris Hutcheson van Gordon Ramsay Holdings. ‘Wat we zoeken zijn cafés waar eten wordt geserveerd. We willen geen gastro-pubs, maar cafés waar goed eten verkrijgbaar is’, aldus Hutcheson op de website Morningadvertiser.co.uk. Het gaat vooral om pubs op het Britse platteland.

Naast het starten van een pubketen in Groot-Brittannië heeft Ramsay ook grote plannen in de VS. Zo wil hij in oktober restaurants openen in New York en Florida. Daarnaast moet er volgend jaar in Los Angeles een eetgelegenheid van Ramsay de deuren openen.

Reageer op dit artikel