nieuws

Topman Heineken opent café in Nijmegen

Café

Heineken-topman Philip de Ridder opent donderdag 1 september het nieuwe stadscafé TouT in Nijmegen. Het bedrijf is gevestigd op de plek waar voorheen café De Nieuwe Maan zat.

Topman Heineken opent café in Nijmegen

De horecagelegenheid huisvest aan De Grotestraat, gelegen tussen de Grote Markt en de Waalkade. Ondernemers Kristie Lamers en George Scheenstra willen van TouT ‘een bruin café maken dat met twee benen in de moderne tijd staat. Daarvoor was een ‘kleine verbouwing noodzakelijk.’

TouT is zeven dagen per week geopend. Tot aan het voorjaar van 2012 vanaf 14.00 uur met een borrelkaart, daarna vanaf 11.00 uur ook voor een lunch.

Kristie Lamers is ook Raadslid in Nijmegen namens D66. ‘Ik heb aan den lijve ondervonden dat de procedures omtrent horecavergunningen veel geduld en energie vergen. Het opstarten van een horecabedrijf is voor een Raadslid een zeer leerzame stage in de stad.’

Reageer op dit artikel