nieuws

Totaalbeleving’ bij Vrienden van Amstel Live

Café

Een dorpsplein met een grote centrale bar en etablissementen eromheen. Een van de onderdelen van het hospitalitypakket rond het muziekevenement De Vrienden van Amstel Live in de Rotterdamse Ahoy. De Arjan van Dijk Groep gaat ‘totaalbeleving’ creeren.

Totaalbeleving’ bij Vrienden van Amstel Live

De Arjan van Dijk Groep (AvdG) haalde de opdracht binnen die werd uitgeschreven door Amstel en het organiserende bureau Tribe. Dat betekent dat de AvDG eind januari 2010 een reeks avonden de hospitality in de catacomben van het Rotterdamse evenementencomplex mag verzorgen. Per avond worden zo’n 800 tot 1000 personen voorzien van eten en drinken.

‘Het wordt een totaalbeleving’, vertelt commercieel directeur Roland Ernst. ‘Er komt onder meer een dorpsplein met een grote centrale bar en andere etablissementen er omheen. Het wordt de grootste kroeg van Nederland. Met ook goed eten erbij. Een mooi uitje voor horecapersoneel.’

Er worden voor de Vrienden van Amstel Live twee arrangementen aangeboden. Naast catering neemt het Brabantse full service bureau (catering, organisatie en meer) ook de marketing en sales voor de rekening. Ahoy faciliteert de partylocatie en levert het bedienend personeel.

Meer cafénieuws:

Reageer op dit artikel