nieuws

´Trendsetter´ Martijn Veen verlaat Bob´s

Café

Een bekend gezicht binnen de discotheken- en eventbranche neemt afscheid. Martijn Veen, managing director van Bobs Party Palace in Uitgeest, neemt afscheid. Hij verlaat ‘zijn’ locatie na 26 jaar.

´Trendsetter´ Martijn Veen verlaat Bob´s

Veen vertrekt per 1 januari a.s. Hij blijft echter werkzaam in de eventbranche. Veen gaat zich vol inzetten voor Promo Events. Veen was jarenlang vice-voorzitter van de sector Discotheken en Zaalbedrijven van Koninklijke Horeca Nederland. Hij geldt als een zeer ondernemende en trendsettende manager.

‘Ik heb met veel plezier bij Bobs Party Palace gewerkt, maar het werd voor mij tijd voor nieuwe uitdagingen en meer vrijheid’, laat hij in een mail aan relaties weten. De dagelijkse leiding van Bob’s komt per 1 januari 2010 in handen de Familie Martens.

Reageer op dit artikel