nieuws

Troubadour opent café chantant

Café

De troubadour Ger Coppens – de Vischer gaat samen met haar man Jan in Boerdonk een herberg-hotel en café-chantant beginnen. In dit horecabedrijf –‘t Mirakel genaamd – zal livemuziek een grote rol spelen.

Ger Coppens-de Visscher, bekend als troubadour van zelfgeschreven liedjes in het Brabants, gaat van start in een nieuw statig pand met vier hotelkamers, een volledig ingerichte horeca-keuken, een bovenwoning, en een ouderwets aandoend café van honderd vierkante meter. Over enkele maanden komen er nog twee hotelkamers bij.

Samen met haar man wil ze er een echt café-chantant van maken. Daarover zegt ze in het Eindhovens Dagblad: „Er moet zeker veel levende muziek in de tent komen. Ik wil in ieder geval zelf regelmatig met enkele muzikanten optreden.”

Ze is niet bang voor te weinig klandizie. „Er lopen vier fietsroutes door het dorp en er komt hier veel motorvolk langs. De motorclub van onze Jan is hier al thuis. En ik merk bij optredens dat ‘t Mirakel nu al veel bekendheid geniet. Uit West-Brabant komen ze zelfs kijken.”

Reageer op dit artikel