nieuws

Trouwen in de kroeg

Café

In de gemeente Zwolle kan er vanaf 1 januari 2009 24 uur per dag, zeven dagen per week worden getrouwd op een zelf uitgekozen locatie waaronder horecagelegenheden. Dat meldt de telegraaf.

Trouwen in de kroeg

In café De Bommel is alvast een huwelijk voltrokken als voorschot op de nieuwe wet die per 1 januari in Zwolle in gaat. De ambtenaar van de burgerlijke stand kon met het voltrekken van dit huwelijk alvast een voorproefje nemen op de nieuwe wet. Dit bleek een succes, want het bruidspaar en hun gasten hadden een onvergetelijke avond.

Slechts twee eisen aan trouwlocatie

De gemeente Zwolle stelt slechts twee eisen aan geliefden die een huwelijk plannen. De eigenaar van de uitgekozen trouwlocatie moet zelf toestemming geven en de veiligheid van de trouwambtenaar moet gewaarborgd zijn. Voor de rest is men overal vrij in.

Reageer op dit artikel