nieuws

Tweede en derde verdachte El Hombre aangehouden

Café

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een tweede verdachte gearresteerd voor de schietpartij vorige week in café El Hombre in Spijkenisse. Het gaat om een 24-jarige man uit Dordrecht, die zich zelf meldde bij een politiebureau. Later is ook een derde verdachte aangehouden.

Tweede en derde verdachte El Hombre aangehouden

Volgens de politie donderdag was de identiteit van deze verdachte al bekend bij de recherche en zat de politie hem op de hielen. De 24-jarige man wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij, waarbij vijf mensen gewond raakten.

Woensdag hield de politie al een 34-jarige inwoner van Spijkenisse aan in verband met de schietpartij. Deze verdachte had zich eveneens vrijwillig gemeld. Het rechercheteam dat de schietpartij onderzoekt zet het onderzoek voort.

De derde verdachte is donderdagmiddag door een arrestatieteam opgepakt in Rotterdam-Zuid. Het gaat om een 24-jarige man uit Den Haag.

Zie ook

Reageer op dit artikel