nieuws

Tweede Foodcafé komt in Apeldoorn

Café

Apeldoorn krijgt de tweede vestiging van de onlangs gestarte horecaformule van Heineken, Loca Amstel Foodcafé. De eerste zaak staat in Haarlem. Bij de opening daarvan in mei maakte Heineken bekend dit jaar nog twee à drie zaken te willen openen.

Tweede Foodcafé komt in Apeldoorn

De nieuwe zaak in Apeldoorn moet in december zijn deuren openen. Loca Amstel Foodcafé richt zich voorlopig op middelgrote steden in het land. Mogelijk opent dit jaar nog een nieuwe zaak.

Bij de nieuwe horecaformule Loca Amstel Foodcafé speelt eten een belangrijke rol. De keten heeft tv-kok Ramon Beuk aangetrokken als adviseur. Loca Amstel Foodcafé positioneert zich tussen café en restaurant in.

Op de website van het Foodcafé meldt Loca op korte termijn op zoek te zijn naar franchisenemers voor Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Enschede, Den Bosch, Maastricht, Nijmegen, Arnhem en Eindhoven. Potentiële franchisenemers moeten bereid zijn te investeren en mogen niet ouder zijn dan 45 jaar.

Reageer op dit artikel