nieuws

Tweede Micaffè geopend

Café

In Zwolle is de tweede vestiging van Micaffè geopend. Het koffieconcept is nu gerealiseerd in een business to business omgeving aan de Deenweg in Zwolle. De eerste vestiging zit in Groningen aan de Rijksuniversiteit.

Tweede Micaffè geopend

De nieuwe Micaffè ligt tussen een aantal hoogwaardige bedrijven en biedt gratis parkeergelegenheid en Wifi. De horecalocatie heeft 45 zitplaatsen.

Consumenten kunnen er gebruik maken van koffie, thee, warme chocomelk, smoothies, zuivel, soepen, belegde broodjes, panini’s en vers fruit. De koffie wordt geleverd door Segafredo en wordt geserveerd in twee vormen: to stay en to go.

Het concept is van Maas International dat naast Segafredo samenwerkt met Friesland Campina, Ben&Jerry’s, KPN Hotspots en Unox Soup Factory.

Reageer op dit artikel