nieuws

Tweede theespot voor Betjeman & Barton

Café

Het Franse theemerk Betjeman & Barton heeft een tweede vestiging van haar theeschenkerij geopend in Den Haag. Naast de Denneweg heeft nu ook de Frederik Hendriklaan een vestiging van het Franse theehuis.

Tweede theespot voor Betjeman & Barton

Eigenaresse Marion van de Blik schenkt in haar nieuwe vestiging thee in New York stijl. Gasten zitten ‘in het raam’ en kunnen thee drinken in combinatie met een macaron van de Haagse patisserie Jarreau. Ze worden speciaal gemaakt op basis van enkele bekende Betjeman & Barton smaken; Lundi Light, Eden Rose, Summer blend en C’est une belle histoire.

Van den Blik over haar horeca aanbod: ‘Een kleine schenkerij waarbij we voor een klein bedrag mensen kennis willen laten maken met het merk. Uiteraard wordt de thee perfect gezet. Het past goed bij deze zaak. Ik vind het heel erg New Yorks, een beetje kosmopolitisch.’

De winkel kenmerkt zich verder door de opvallende blikken met bijzondere theesoorten uit de hele wereld. En daarnaast een keur aan theepotten, servies en bijzondere suikerklontjes.

De ontwikkelingen op thee gebied gaan volgens Van den Blik razendsnel. ‘Er komen steeds meer restaurants die naast een wijnarrangement er ook een met alleen maar thee aanbieden. Perfect voor de lunch of voor mensen die uit gezondheidsoverweging geen alcohol (meer) drinken.’

Reageer op dit artikel