nieuws

Uitbaters geschokt na schietincident

Café

Uitbaters Wim en Laudien Zwaans van café In d’n Olie-fant in Veldhoven kunnen nog maar niet bevatten wat er in en om hun horecabedrijf is gebeurd. Afgelopen weekend vond er pal voor hun café een schotenwisseling plaats waarbij kroeggasten waren betrokken.

Uitbaters geschokt na schietincident

‘Het was gewoon een gezellige avond’, beginnen de uitbaters in De Telegraaf hun verhaal. ‘Het was druk. Aan de bar zat een man en even verderop zat nog een groepje veertigers.’

Zwaans vervolgt: ‘Plotseling waren ze buiten en werd er met terrasmeubilair gegooid en geslagen. Ik hen nog steeds geen idee waar de ruzie over ging. Plotseling werd er voor het café volop geschoten. Twee mannen lagen op de grond, twee anderen strompelden weg. Ik denk dat er zo’n negen schoten zijn gelost. Hier en daar zie je nog kogelgaten’.

De politie heeft inmiddels drie mannen van 26, 39 en 43 aangehouden in verband met de schietpartij voor In d’n Olie-fant aan de Kromstraat in Veldhoven. Bij het schietincident werden vier mannen neergeschoten. Een van hen ligt nog in het ziekenhuis.

Zie ook

Reageer op dit artikel