nieuws

‘Uiver’ en ‘Dries’ op podium in Café Top 100

Café

In den Uiver in Haarlem blijft achter de nieuwe nummer één uit de Café Top 100, Café Jos in Nijmegen, staan op nummer twee. De Nieuwe Dikke Dries in Utrecht stormt de top 3 van de belangrijke caféranglijst van Misset Horeca binnen.

‘Uiver’ en ‘Dries’ op podium in Café Top 100

De jury van de Café Top 100 stelt dat eigenaar Paul Zonneveld van In den Uiver zijn café simpelweg zo ingericht heeft ‘dat het de gast overrompelt en vervolgens inpakt met sfeer, beleving en een superieure productbehandeling’. In den Uiver werd in het verleden al eens uitgeroepen tot Café van het Jaar, de voorloper van de Café Top 100.

Café de Nieuwe Dikke Dries zet zijn opmars in de Café Top 100 voort. Twee jaar geleden stond de zaak van Jos en Ursula de Winter nog op plaats twintig. Vorig jaar denderde de kroeg de top 10 binnen met een zesde positie. Nu klimt De Nieuwe Dikke Dries verder naar een podiumplaats, nummer 3.

De Café Top 100 is een initiatief van Misset Horeca en komt tot stand na geheime bezoeken van vakkundige juryleden. De ranglijst wordt jaarlijks bekend gemaakt in november.

Reageer op dit artikel