nieuws

Veel overlast horeca Indische Buurt Amsterdam

Café

Bij ruim een kwart van de horecabedrijven in de Amsterdamse Indische Buurt is sprake van overlast of zijn er sterke aanwijzingen van illegale praktijken. De ondernemers worden scherp in de gaten gehouden, schrijft het bestuurd van stadsdeel Zeeburg.

Veel overlast horeca Indische Buurt Amsterdam

Concreet worden achttien van de 65 horecazaken scherp in de gaten gehouden op overlast en mogelijk illegale praktijken, melde de website van Het Parool.

Volgens het Amsterdamse stadsdeel Zeeburg is er ondanks de huidige problemen een fraaie toekomst weggelegd voor de horeca in de Indische Buurt. Daarbij moeten snackbars, shoarmazaken en koffiehuizen plaatsmaken voor restaurants, lunchrooms en studentencafés.

De Indische Buurt kan een nieuwe Jordaan of De Pijp worden, stelt het stadsdeel Zeeburg.

Reageer op dit artikel