nieuws

Verdachte van verkrachting disco vrij

Café

De politie heeft maandag de 25-jarige man vrijgelaten die eerder werd verdacht van een verkrachting in een Tilburgse discotheek. Uit onderzoek is naar voren gekomen dat het 21-jarige slachtoffer en hij bekenden van elkaar zijn en samen op stap waren.

Verdachte van verkrachting disco vrij

De vrouw doet geen aangifte, meldt de politie.

De politie zag in de nacht van zaterdag op zondag tijdens een surveillance dat de man de discotheek werd uitgezet. Omstanders vertelden de agenten dat hij mogelijk de dader was van een verkrachting binnen.

De politie vond vrijwel gelijktijdig de versufte vrouw. Ze zou binnen de muren van de horecazaak zijn verkracht. De vrouw werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en mocht later op de dag weer naar huis.

Reageer op dit artikel