nieuws

Vergunningen Haagse horeca digitaal

Café

Horecaondernemers in Den Haag kunnen vanaf deze week hun vergunningen digitaal regelen. De gemeente Den Haag heeft daarvoor een speciale website gelanceerd. Dit bespaart de horecaondernemer een bezoekje aan het stadsdeelkantoor.

Vergunningen Haagse horeca digitaal

Via www.denhaag.nl/horeca kunnen bestaande horecaondernemers hun terrasvergunning en aanwezigheidsvergunning speelautomaten verlengen. Startende ondernemers en ondernemers die een horecazaak overnemen, konden al langer een horecavergunning per internet aanvragen.

Wethouder Frits Huffnagel van Den Haag lanceerde de nieuwe website. ‘De Haag wil excellente dienstverlening bieden aan bedrijven. Daarom zijn onder de projectnaam Horeca2 drie digitale formulieren gemaakt, waardoor horecaondernemers sneller en makkelijker vergunningen kunnen regelen. Zo hoeven ze niet altijd meer naar hun stadsdeelkantoor voor een afspraak’, aldus Huffnagel

Reageer op dit artikel