nieuws

Versoepeling rookverbod kleine horeca

Café

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWA) kijkt naar versoepeling van het rookverbod voor kleine horeca. Dat zegt Gerhard Sannes, eigenaar van het bestrafte café De Kachel, op basis van een betrouwbare bron.

Versoepeling rookverbod kleine horeca

Sannes deed zijn uitspraak tijdens de persconferentie in café De Kachel in Groningen naar aanleiding van de uitspraak van de rechtbank. Die legde De Kachel een boete op van 1.200 euro en een maand sluiting bij het opnieuw negeren van het rookverbod.

Sannes zegt dat hij uit betrouwbare bron heeft vernomen dat het VWS kijkt naar een versoepeling van het rookverbod voor de kleine horeca. De uitspraak werd begroet en gejuich door aanwezigen in De Kachel, zo meldt HierMagHetWel.nl.

Reageer op dit artikel