nieuws

Vier KHN-leden koninklijk onderscheiden

Café

Vier leden van KHN zijn vrijdag 27 april koninklijk onderscheiden. Henk van den Broek (o.a. Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen) werd gekroond tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau, Chris Langenberg (café Molen de Brak, Sluis) is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en Bernard Kuenen (grand café Silva Ducis, ’s-Hertogenbosch) en Geert Talens (o.a. KHN-afdeling Coevorden) zijn Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Vier KHN-leden koninklijk onderscheiden

Henk van den Broek ontving van de Haarlemse burgemeester Schneiders de hoogst haalbare onderscheiding: Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg het lintje onder andere ‘voor zijn aanhoudende en succesvolle inspanningen voor een efficiënt en veilig betalingsverkeer’, aldus KHN. Hij nam recent na zes jaar afscheid als voorzitter van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen.

Eigenaar Chris Langenberg van café Molen de Brak in Sluis werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij was jaren voorzitter van de ondernemersvereniging in Sluis en ‘leverde een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de detailhanden en horeca’ in de thuisplaats van restaurant Oud Sluis van driesterrenkok Sergio Herman.

Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau werden benoemd Bernard Kuenen van grand café Silva Ducis in ’s-Hertogenbosch en Geert Talens uit Coevorden (voormalig bestuurslid van KHN-afdeling Coevorden). Ter gelegenheid van Koninginnedag ontvangen 3429 mensen dit jaar een lintje, omdat zij een verdienstelijke prestatie hebben geleverd. Dat zijn er ruim zeventig meer dan in 2011.

Reageer op dit artikel