nieuws

Vier koffietoppers in actie tijdens WK Barista

Café

Vier Nederlandse topbarista’s strijden eind juni om diverse wereldtitels tijdens het WK Barista in Londen. Voor Nederland komen Sander Schat, Claudie Donderwinkel, Rose van Asten en Jelle aan de Wiel in actie.

Vier koffietoppers in actie tijdens WK Barista

De WK’s worden gehouden van 23 tot en met 25 juni in Londen. Dit jaar vinden voor het eerst de wereldkampioenschappen voor barista, latte art, cup tasting en coffee in good spirits plaats op één groot koffie-event.

Sander Schat komt in actie bij World Barista Championship. Claudie Donderwinkel staat aan de start van het World Latte Art Championship. Bij het World Cuptasters Championschip treedt Rose van Asten aan. En Jelle aan de Wiel gaat zijn kwaliteiten met de concurrentie meten bij het World Coffee in Good Spirits Championship.

De wedstrijden worden gehouden tijdens Caffè Culture, de grootste koffiebeurs van Europa. Caffè Culture wordt georganiseerd in de Olympia Grand and National Halls in Londen.

Reageer op dit artikel