nieuws

Voormalig beste café De Appel verkocht

Café

De eigenaren van topcafé Morshuis in het Twentse Albergen, Edward en Olga Morshuis, hebben eetcafé De Appel overgenomen. De Appel in Hengelo werd in 1997 uitgeroepen tot beste café van Nederland. Café Morshuis behoort tegenwoordig tot de betere kroegen van ons land en staat op plaats 20 in de Café Top-100.

Voormalig beste café De Appel verkocht

Edward en Olga Morshuis willen met De Appel weer naar de top, zo melden ze in de regionale krant Tubantia. ‘Onze doelstelling is om met De Appel weer terug te komen in de top-100. We zitten vol energie en houden wel van een uitdaging. Wie kent De Appel niet? Deze zaak valt als een warme deken om je heen’.

Het Morshuis-duo neemt De Appel over van Jan Bijkerk. In principe gaat het duo gewoon door op de huidige voet. Voor het personeel verandert er met de overname niets, zo verzekeren de nieuwe exploitanten. Dat geldt ook voor de bezoekers.

Reageer op dit artikel