nieuws

Voorronde NK Flairbartending in Huissen

Café

De eerste voorronde van het NK Flairbartending 2011 is zondag 4 april in Huissen. Organisator Showshakers hoopt hiermee het niveau van de flairbartenders op te krikken en de concurrentie aan te gaan met de Europese top.

Voorronde NK Flairbartending in Huissen

Flairbartending is het bereiden van cocktails met ‘showmanship’. Dat wil zeggen: het bereiden van cocktails en tegelijkertijd shakers, flessen, glazen en andere bar-attributen door de lucht te laten vliegen.

Service, kwaliteit en entertainment zijn belangrijk tijdens het flairen. De deelnemers worden beoordeeld door een jury. De wedstrijd bestaat uit een amateurronde (minder dan 1 jaar wedstrijdervaring) en een pro-ronde (meer dan 1 jaar wedstrijdervaring). Beide rondes bestaan uit drie onderdelen: Pour-test, working flair en exhibition flair.

Reageer op dit artikel