nieuws

Vrouw (20) overlijdt in café in Hellevoetsluis

Café

Een vrouw van 20 jaar is in de nacht van zaterdag op zondag overleden in café De Alpen Express in Hellevoetsluis. Ze zakte rond de klok van 02.00 uur in elkaar, kort nadat ze een glas wijn had besteld. Reanimatiepogingen mochten niet baten.

Vrouw (20) overlijdt in café in Hellevoetsluis

Dat meldt het AD/Rotterdam Dagblad. De jonge vrouw, een vaste gast van het café, kwam binnen omstreeks 01.00 uur. Volgens de uitbater leek ze niet onder invloed en gedroeg ze zich heel normaal. ‘Ze heeft een kennis nog begroet met drie zoenen’, aldus de ondernemer in het artikel.

Ze bestelde een glas wijn en deelde die met iemand anders’, meldde de eigenaar. ‘Rond 02.00 uur vroeg ze iets aan de portier. Die verstond haar niet en daarna zakte ze in elkaar.’

Personeelsleden, politieagenten en ambulancemedewerkers verleenden tevergeefs eerste hulp. De politie ziet geen reden aan te nemen dat de 20-jarige is overleden door een misdrijf. Wel zijn getuigen gehoord en is sporenonderzoek gedaan.

Reageer op dit artikel