nieuws

Vrumona contracteert Tapwacht

Café

Tapwacht Techniek zal een deel van de postmix service- en installatieactiviteiten voor frisdrankproducent Vrumona voor haar rekening nemen. Hiervoor hebben Vrumona en Tapwacht een overeenkomst gesloten, laat Tapwacht weten.

Vrumona contracteert Tapwacht

Vrumona zal haar relaties in de ‘overige markten’, samen met Tapwacht Techniek als tweede Servicepartner in Nederland, meer flexibiliteit en een betere landelijke dekking kunnen bieden. De vraag daarnaar is groot onder meer door de schaarste aan gekwalificeerde service- en installatiemonteurs.

De keuze viel op Tapwacht Techniek omdat het Schiedamse bedrijf met haar landelijk werkende organisatie horecaondernemers overal service en het onderhoud kan.

Tapwacht, onderdeel van Facilicom Services Group is marktleider en al meer dan 25 jaar actief in Nederland op het gebied van onderhoud, service en het installeren van tapinstallaties.

Reageer op dit artikel