nieuws

Warsteiner komt met tankbier

Café

Warsteiner komt als eerste grote Duitse pilsmerk met tankbier op de Nederlandse markt. Zowel horecagelegenheden met een bestaande tankbierinstallatie als zaken die nog een installatie willen aanleggen, kunnen het Duitse pils nu gaan tappen.

Warsteiner komt met tankbier

‘Het is een volgende stap in onze marktbewerking’ aldus Leonard Mes, commercieel manager van Warsteiner Benelux. ‘Steeds meer horecazaken die grote volumes afzetten tonen interesse in ons pils. Voor Warsteiner biedt de introductie een goede mogelijkheid voor verdere groei binnen de Benelux.’

Tankbier is interessant voor horecagelegenheden die grotere volumes bier verkopen. Mes: ‘Tankbier vormt een waardevolle aanvulling op ons assortiment. Naast flessenbier is ons bier ook voorhanden in 30 en 50 literfusten’.

Mes vervolgt: ‘Deze fusten zijn de kern van ons assortiment, hier verandert de introductie van ons tankbier niets aan. Het leveren van tankbier opent voor ons deuren die voordien gesloten bleven. De zaken die ons product graag zouden verkopen, maar dit vanwege de tankinstallatie voorheen niet konden, kunnen we nu wel van dienst zijn’.

Warsteiner werkt voor het tankbier onder andere samen met Duotank.

Reageer op dit artikel