nieuws

Weer camera gevonden op Starbucks-toilet

Café

Koffieketen Starbucks hangt een schadeclaim van omgerekend 750.000 euro boven het hoofd. Een Amerikaan eist dit bedrag, nadat zijn dochtertje een camera had gevonden bij de toiletpot in een vestiging in Washington.

Weer camera gevonden op Starbucks-toilet

Dat meldt de Telegraaf op basis van informatie van ABC News. In het Amerikaanse medium wordt de man, de 28-jarige William Yockey geciteerd. ‘Mijn bloeddruk schoot omhoog.’

Yockey verwijt Starbucks nalatigheid bij het inspecteren van het toilet en het eigen personeel. De 5-jarige dochter had net gebruikgemaakt van het toilet toen ze haar vader wees op de spycam, een kleine digitale videocamera die beelden doorzond.

Dit voorjaar zijn al twee mensen opgepakt voor het filmen van plassende mensen in Starbucks toiletten.

Reageer op dit artikel