nieuws

Weer nieuwe zaak voor Rotterdammer Jongejan

Café

De Rotterdamse horecaondernemer Chiel Jongejan heeft er een nieuw bedrijf bij Volgende week gaat zijn jongste aanwinst open. Dit keer voegt hij Café de Beurs aan de Kruiskade aan zijn portfolio toe. Het is het achtste horecabedrijf van Jongejan.

Weer nieuwe zaak voor Rotterdammer Jongejan

Jongejan verrijkte de Rotterdamse horeca eerder al met Café Fout, Get Back, The Vip Room, Hot, Saint Tropez en de Apres Skihut. Hij is ook eigenaar van een strandtent in Hoek van Holland, de Waterskihut. Zijn bedrijven zijn ondergebracht in Sfeerhoreca. In 1997 opende Jongejan zijn eerste bedrijf, de Apres Skihut.

Oude bioscoop

Café de Beurs gaat op 12 januari 2011 open voor publiek. Het café is gevestigd in een voormalige foyer van een oude bioscoop aan de Rotterdamse Kruiskade.

Jongejan omschrijft zijn nieuwste aanwinst als een ‘huiselijk grandcafé met een studentikoos tintje.’ Publiek kan er terecht voor een borrel of een maaltijd. Ook wordt er in De Beurs tot diep in de nacht gefeest en gedanst. Elke vrijdagmiddag is er een netwerkborrel voor bedrijven en studenten.

Reageer op dit artikel