nieuws

Wereldkampioen barista naar Nederland

Café

De beste barista van de wereld van dit moment komt naar Nederland. Alejandro Mendez uit El Salvador is zaterdag 21 januari te zien in Utrecht waar hij in Werf 221 zijn koffiekunsten zal tonen.

Wereldkampioen barista naar Nederland

Mendez is in Nederland om een demonstratie te geven voor zijn promoclip van ETNA Coffee Technologies. Werf 211 laat weten dat iedereen is uitgenodigd in de Utrechtse uitgaanskelder om Mendez van 14.00 tot 16.00 uur aan het werk te zien.

Alejandro Mendez werd in juni 2011 uitgeroepen tot wereldkampioen barista. In het Colombiaanse Bogota versloeg hij de beste barista’s uit 55 verschillende landen. Mendez maakt momenteel een toer door Europa, Azië en Australië. Vrijdag en zaterdag doet hij Nederland aan.

Reageer op dit artikel