nieuws

Winnend designconcept klaar voor horeca

Café

Voor het winnende concept van de derde Satelliet Design Challenge, ‘Carte Blanche’, is nog geen concrete belangstelling vanuit de horeca. Dat laat bedenker Frank Zoeter weten op Bar:nl, na de officiële onthulling van het opvallende barconcept.

Winnend designconcept klaar voor horeca

‘We zijn nog niet benaderd. Er zijn nog geen concrete ideeën om het concept in werkelijkheid toe te passen. Misschien moeten we de boer op. Het concept is interactief en kan in Nederland draaien. We hebben nog geen aanbiedingen, maar houden ons aanbevolen’, aldus Zoeter.

Sfeermakers
Carte Blanche is een bar waar dienbladen de hoofdrol spelen. Gasten kunnen in het dienblad foto’s, teksten of andere boodschappen kwijt, en zo in contact komen met andere bezoekers. De bedenkers, Frank Zoeter en Frans Taminio, kwamen tot dit concept omdat ze horecazaken te eentonig en te onpersoonlijk vinden.

‘Iedereen mag doen en laten hij wil. De dienbladen zijn sfeermakers. Je kunt er alles in kwijt. Nieuwe bezoekers worden verrast en kunnen reageren’, aldus Zoeter.

Uit handen van Eric Roest, commercieel directeur van Satelliet, kregen Zoeter en Taminio een opvallende trofee als cadeau voor het winnende concept. Tijdens de Horecava begin dit jaar werd het dienbladconcept gekozen als winnaar. Op Bar:nl was het concept voor het eerst ‘live’ te zien.

Reageer op dit artikel