nieuws

Xtracold Amsterdam tijdelijk Playstation-café

Café

Playstation heeft sinds vorige week de Amsterdamse Xtracold ijsbar van Heineken tijdelijk als gamecafé ‘Get Together’ in gebruik. Tot eind november staan er Playstation spelcomputers waarop bezoekers digitale gezelschapsspelletjes kunnen spelen.

Xtracold Amsterdam tijdelijk Playstation-café

Doel van het Get Togethercafé is volgens Bernard Groeneveld van Playstation Benelux om mensen die hun spelcomputer niet kennen ermee in aanraking te brengen, zegt hij tegen de camera van het Algemeen Dagblad.

In het warme loungedeel van Xtracold kunnen bezoekers naast een drankje drinken ook een aantal spellen van Playstation spelen, die bedoeld zijn voor meer personen. De beschikbare spellen zijn SingStar, een soort karaokespel, het quiz-spel Buzz! en gitaarspel Guitar Hero.

In de ijsbar van Xtracold staan geen spelcomputers.

Reageer op dit artikel