nieuws

Zeer zware explosie in berucht café

Café

Café Het Bliekie in Delft is door een keiharde explosie zwaar beschadigd geraakt. Bij de zware aanslag na sluitingstijd raakte wonderwel niemand gewond. De kroeg was eerder doelwit van een aanslag.

Zeer zware explosie in berucht café

Zaterdagochtend vroeg werd het café opgeblazen door een explosie. Het team wapens en explosieven van de politie en forensisch medewerkers zijn uren bezig geweest met sporenonderzoek.

Volgens De Telegraaf volgde de explosie op een gruwelijke vechtpartij waarbij recent twee gasten met een biljartkeu bijna werden doodgeslagen. Een van de verdachten van de afranseling is een beruchte crimineel uit Delft. Enkele maanden geleden kwam deze man in het nieuws toen een bom onder zijn auto werd aangetroffen.

Een voormalige eigenaar van het café kwam onlangs vrij en wordt verdacht van betrokkenheid bij de recente afranselpartij. Verder werd onlangs het lichaam van de portier van de zaak levenloos gevonden in een sloot.

Reageer op dit artikel