nieuws

Zestiende zaak voor berenketen

Café

De Beren Holding opent een nieuwe Beren eetcafé in Spijkenisse. Het is de zestiende zaak van de keten met ‘berenzaken’. De zaak in Spijkenisse is genoemd naar een beroemd bankroversduo uit de Verenigde Staten.

Zestiende zaak voor berenketen

Bonnie Beer heet de nieuwe zaak die op 3 oktober open gaat. Vernoemd naar de vrouwelijke kant van Bonnie & Clyde, het beroemde bankroversduo uit het Amerika van de jaren dertig. Bonnie heeft haar revolver ingeleverd en tekent in Spijkenisse voor dezelfde kwaliteit als gasten gewend zijn van de andere Beren eetcafés, zo meldt de Beren Holding.

‘In Spijkenisse kunnen we 150 gasten ontvangen. Wat we de mensen willen bieden? Precies dezelfde kwaliteit, gezelligheid en vriendelijkheid als in de andere Beren eetcafés. Iedereen moet met een berengoed gevoel naar huis gaan’, aldus eigenaar Robert Cramwinckel, die de keten samen met Ad Schaap runt. Voor de ‘Bezorgbeer’, de bezorgdienst voor maaltijden in Spijkenisse, zoeken Cramwinckel en Schaap nog een franchisenemer.

In de jongste Misset Horeca Top-100, de ranglijst met grootste horecabedrijven van ons land, staat de Beren Holding op plaats 57 met een jaaromzet van 14 miljoen euro. De keten bestaat uit zaken met allerlei berennamen zoals Bolke, Bertus, Bella en Binky.

Reageer op dit artikel