nieuws

Zwarte Cross schenkt nog drie keer Grolsch

Café

Brouwer Grolsch is nog zeker drie keer de hoofdsponsor en de exclusieve bier- en drankenleverancier van het Zwarte Cross Festival. De Zwarte Cross trok in 2010 148.000 bezoekers en is daarmee een van de grootste evenementen in Nederland.

Zwarte Cross schenkt nog drie keer Grolsch

Jovink en Grolsch hebben beide hun oorsprong in Oost-Nederland en voelen zich daarom sterk verbonden met deze regio. Stefan Rebergen, directeur Horeca bij Grolsch: ‘Het geheel eigen karakter van de Zwarte Cross past goed bij het eigenzinnige waar Grolsch als merk voor staat. De Zwarte Cross biedt Grolsch een uitstekend platform om zich te presenteren aan duizenden festivalliefhebbers.’

De Zwarte Cross wordt sinds 1997 in de Achterhoek gehouden. Het festival is uniek aangezien het gaat om een ludieke mix van motorsport, muziek, theater, stunts, spektakel en humor.

De Zwarte Cross vindt plaats op evenemententerrein De Schans in Lichtenvoorde. Het publiek kan in het weekend van 15 tot en met 17 juli 2011 de vijftiende editie van het festival bijwonen.

Zie ook

Reageer op dit artikel