nieuws

Zwembad op caféterras

Café

De aanhoudende hitte in ons land houdt ook caféhouders nadrukkelijk bezig om het hoofd van de gasten koel te houden. Café-spijslokaal De Kei in Hilversum gaat zelfs zover dat het een zwembad heeft geplaatst op het terras voor de zaak.

Zwembad op caféterras

Pootjebaden bij het café, meldt De Gooi- en Eemlander. Eigenaresse Desiree Schuddemat van De Kei bedacht iets op de hitte die in het centrum van Hilversum soms verzengend is. Ze installeerde een zwembad van drie bij drie meter op het caféterras.

‘De reacties zijn leuk. Vanmiddag toen ik aankwam, zaten er vier volwassenen in. Dat ziet er ontzettend grappig uit. Maar het badje is ook voor kinderen’, aldus Schuddemat in De Gooi- en Eemlander. Een pompsysteem houdt het badwater hygiënisch.

Reageer op dit artikel