nieuws

Zwitserse bierbrouwer dankt Oranjefan

Café

De Zwitserse bierbrouwer Feldschlösschen heeft tijdens het EK voetbal 20 procent meer omzet gedraaid dan in dezelfde periode vorig jaar. Met dank aan de tienduizenden Oranjefans, zo liet de brouwer donderdag weten.

Zwitserse bierbrouwer dankt Oranjefan

Feldschlösschen, een dochteronderneming van toernooisponsor Carlsberg, had rekening gehouden met een stijging van 15 procent. De brouwer moest uiteindelijk vijf miljoen liter extra bier aanleveren bij de stadions en fanzones van het EK.

De grote baas van Feldschlösschen, Thomas Amstutz, dankte in een reactie de ‘fantastische’ Nederlandse fans. Zij waren volgens Amstutz de grote aanjagers van het toernooi, dat tegenslag kende door de vroege uitschakeling van gastland Zwitserland en het slechte weer.

Reageer op dit artikel