nieuws

Bert van der Leden snelste stijger Top 100 Grootste Bedrijven

Café

Het bedrijf van Bert van der Leden, IQ Creative, is de snelste stijger uit de Misset Horeca Top 100 Grootste Bedrijven en Merken van 2012. Het bedrijf stijgt van positie 77 naar 67, maar liefst tien plekken hoger.

Bert van der Leden snelste stijger Top 100 Grootste Bedrijven

De omzetstijging die Bert van der Leden noteert bedraagt maar liefst 19 procent en komt uit op 11,9 miljoen euro. Een jaar eerder was dit 10 miljoen. ‘Genoeg kansen liggen voor het oprapen, maar het vinden van de benodigde financiering is erg moeilijk geworden,’ constateert horecaondernemer Van der Leden. En als het voor hem al moeilijk is om geld te krijgen…

Trends onder de gast die de horecaondernemer signaleert: ‘Geen liflafjes. Wat you see is what you get. Of echt top eten en gasten die daarvoor willen betalen. Restaurants die daar tussen in laveren hebben het moeilijk.’

IQ Creative is bekend van de hoofdstedelijke Supperclub en de Supperclub boot, Vyne, Mazzo, Nevy, Envy, Heineken Hoek, Witteveen, Nomads en sinds mei van dit jaar is IQ Creative ook eigenaar van Club Panama.

Klik hier voor de hele ranglijst Top 100 Grootste Bedrijven en Merken 2012 van Misset Horeca.

Geen abonnement en een los nummer (10 euro) bestellen? Bel of mail Louise van Huet, louise.van.huet@reedbusiness.nl, of bel 0314 349062.

Reageer op dit artikel