nieuws

Goed Hemelvaartsweekeinde attractieparken

Café

De Nederlandse parken en attracties kijken tevreden terug op het Hemelvaartsweekeinde. Onder andere Madurodam, Madame Tussauds, Dierenpark Emmen en Walibi Holland trokken de afgelopen vier dagen meer bezoekers dan vorig jaar.

Goed Hemelvaartsweekeinde attractieparken

Ondanks het wisselvallige weer heerst tevredenheid onder de Nederlandse parken en attracties over de bezoekersaantallen tijdens het ‘lange’ Hemelvaartsweekeinde. Dat heeft de overkoepelende organisatie Club van Elf zondag laten weten.

Miniatuurstad Madurodam in Den Haag (foto) ontving 23.000 bezoekers, tegenover 11.000 in dezelfde periode vorig jaar. Ook Madame Tussauds in Amsterdam, Dierenpark Emmen en Walibi Holland in Biddinghuizen trokken meer bezoekers dan tijdens dezelfde dagen in 2011.

Voor Attractiepark Slagharen en Ouwehands Dierenpark in Rhenen was de belangstelling eveneens groot. De Keukenhof in Lisse sloot het seizoen zondag ‘zeer tevreden’ af en mocht dit seizoen 875.000 mensen verwelkomen.

Reageer op dit artikel