nieuws

Lintje voor jubilerende Gerold van der Vrande

Café

Horecaondernemer Gerold van der Vrande is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De Limburger kreeg de bijbehorende versierselen dinsdag 1 mei uitgereikt tijdens de viering van het 25-jarig bestaan van zijn Herberg de Morgenstond in Griendtsveen.

Lintje voor jubilerende Gerold van der Vrande

De 48-jarige Gerold van der Vrande ontving de Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Van Rooij van de gemeente Horst aan de Maas, zo meldt InHorst.nl. De ondernemer werd in 1987 eigenaar van wat toen nog het dorscafé van Griendtsveen was, bouwde het uit tot een multifunctioneel horecabedrijf in het hart van de Peel en vierde dinsdag 1 mei het 25-jarig bestaan.

Behalve ondernemer is Van der Vrande volgens het artikel ook mede-oprichter en bestuurslid van de Stichting Bokkenollen Griendtsveen. Deze stichting organiseert jaarlijks het wereldkampioenschap Bokkenollen: deelnemers moeten een parcours afleggen met in de hand een dienblad vol met bockbier.

Half april deed de Mobiele Horecatraining 2012 Herberg de Morgenstond aan en vertelde Van der Vrande over zijn loopbaan als ondernemer, het verhaal achter het succes van zijn zaak en over Limburgs Lef, dat het centrale thema was. De Morgenstond staat op plaats 10 in de Misset Horeca Café Top 100 van 2012.
Foto: Joost Duppen de Fotograaf

Reageer op dit artikel